søndag 29. november 2009

1 advent:-)

Wow så tiden flyr. I dag er det 1 advent og kun 4 uker til jul.

Jeg gleder med til jul og noen rolige dager.

I dag har jeg og Birk vært i Hordvik og lekt med 10 andre boxere.
Det var en herlig opplevelse og jeg forbannet meg selv for at jeg ikke klarte å huske kameraet:-) Men det skal bli med neste gang. Hundene koset seg glugg i hjel og jeg regnet med at Birk kom til å sovne som en stein når han kom hjem... Hihi
Det gjorde han ikke, den gutten har altfor mye energi;-)

Fredag 4 desember skal jeg og Arvid reise til Oslo på utstilling, første gangen vi reiser på en utstilling med fly det blir rart... Vi skal stille ut Xipisi og hente hjem lille Aurora til oss.
Så er billettene kjøpt og den 17 desember reiser vi til Bordeaux i Frankrike for å hente hjem vår neste skatt en fawn abyssiner gutt, han har det fornemme navnet Eclipse De Chapt Laxion.
Vi er invitert til å bo hos oppdretteren sånn at vi kan få treffe foreldrene til Eclipse og for å få sederes hjem... de bor på et slott:-)
Det skal bli spennede for om det er det slottet jeg har sett på internett så er det fra rundt 14-1500 tallet. Jeg kommer jo til å gå rundtå gape hele tiden;-) Jeg elsker jo middelalderen og alt som er fra den tiden sluker jeg rått:-) Så det blir en spennende og inneholdsrik helg. Regner med at kameraet kommer til å gløde:-)))

1 kommentar:

Helena sa...

Oj va spännande med Frankrike resan. Det är fint där. Har varit där men aldrig inne i ett slott. Oj oj. spännande. Och va kul med nya aby grabben. Lycka till i helgen med utställning!