tirsdag 14. juli 2009

Sommer sommer sommer...

Da var vi vell hjemme etter ferieturen vår til Sverige. Næermere bestemt i Hjo hos Mette og hennes familie. Tusen takk til dere for en herlig uke, vi skulle gjerne vært lengre hos dere. Det får vi ta neste gang. Dagene går så altfor fort når man har det kjekt.

To dager etter vi kom hjem så døde onkel Magne mandag 6 juli og det ble en ny tur til på meg og mamma. Begravelsen var på fredag den samme uken og vi reiste ned til Skien torsdagen.
Vi overnattet hos Inger Lise og traff en hel haug med familie der.
Det er kjekt å treffe slekten men ikke så kjekk anledning denne gangen.
Men vi ble enige om at neste sommer skal vi ha kusinetreff!!! Kusiner, fettre og deres samboer/ektefelle. Det kommer til å bli koselig... om vi klarer å få det til:-)

Vi har selvfølgelig tatt en hel haug med bilder, men de ligger på min pc inne på katterommet/gjesterommet;-) Å den pcen kommer jeg ikke på nett med:-/ Den finner ikke det nye nettverkskortet... Selv etter en lang suportersamtale med Tom så ville ikke den forbannede pcen fungere. Ikke skjønner jeg hvorfor. Men Tom skal hjelpe oss med å få den opp å gå igjen. Han må bare komme hjem fra ferie først:-)
Først da kommer det bilder fra ferien inn her:-)

Jeg har funnet nye hjem til to av kattene våre, siden jeg har bestemt meg for å "slutte" med somali for å konsentrere meg om abyssiner i stedet så må noen av somaliene våre flytte.
Eller de må ikke flytte men for at jeg ikke skal blir fristet til å ha kull på disse to jentene som nå skal flytte så er det enklest sånn:-)
Tittei skal flytte til Helena Inkinen i Sverige, og Unique skal flytte til Anne Marit Helmersen i Oslo. Begge er oppdrettere som jeg stoler på vi ta vare på babyene mine og avle fornuftig på gullungene våre.
Unique skal flytte først. Nå om noen uker skal hun bli med oss over fjellet til Oslo og Anne Marit når vi skal kjøre til Varberg i Sverige på en utstilling.
Tittei skal først bli parret med Ulrik innen hun skal reise til Sverige.
Når Ulrik er klar for damebesøk er det jo ingen som vet, men vi håper at det blir i august en gang.
Vi skal ha et siste somalikull på Biniou, men kun fordi jeg virkelig ønsker å bruke Ulrik på denne flotte damen. Disse kattungen kommer mest sannsynlig til å bli somgt som kosekatter og da er de ferdig kastrert / sterilisert innen de flytter fra oss.
Feliciano skal kastreres så snart vår veterinær kommer tilbake fra ferien sin. Da skal jeg dra med meg fire katter dit for kastring og sterilisering. De tre andre er Bolla sine nurk som ikke er noen smånurk lenger. De har vokst seg store og de er dundervakre. Håper at de som skal ha de tar seg en tur eller to på utstilling med de:-)
Skulle gjerne stillt de ut som kull men jeg kan ikke beholde de her lenge til nå, da dreper de nye eierne meg:-))

Ingen kommentarer: